top of page
Musikkark

Giselle Boeters

Soloharpist i Stavanger symfoniorkester og harpelærer ved Stavanger kulturskole

Giselle er soloharpist i Stavanger symfoniorkester, hvor hun har vært ansatt siden 2019.

Hun har tidligere hatt samme stilling i Minas Gerais filharmoniske orkester i Belo Horizonte i Brasil. Giselle har også ofte gjestet Staatskapelle Berlin, NDR Elbphilarmonie-orkester, München-filharmonien og Concertgebouw-orkesteret. Giselle er opprinnelig fra Nederland og har studert ved konservatoriet i Amsterdam og ved Hanns Eisler-musikkhøgskolen i Berlin, hvor hun ble uteksaminert med høyeste karakter og utmerkelse. Etter endt utdanning var Giselle medlem av orkesterakademiet ved Staatskapelle Berlin i to år.

 

Hun har vært solist med Amsterdam-konservatoriets symfoniorkester, Nederlands ungdomssymfoniorkester, Brandenburger Symphoniker, Taipei Symphony Orchestra og Minas Gerais filharmoniske orkester.

 

Giselle er også lidenskapelig opptatt av å dele den verdifulle kunnskapen sin med studenter. Hun har undervist ved Carl Philipp Emanuel musikkgymnas i Berlin og musikkhøgskolen i Lübeck. Etter at hun flyttet til Stavanger i 2019 har hun undervist ved Stavanger kulturskole og på nett. Hun har nett-studenter i Europa, Brasil og USA

Undervisning

Undervisningssted:

Stavanger og online

Bakgrunn/kvalifikasjoner

  • Master of Music ved konservatoriet i Amsterdam, Nederland

  • Solistdiplom ved Hanns Eisler musikkhøgskole i Berlin, Tyskland

  • Harpelærer ved musikkgymnas Carl Philipp Emmanuel Bach i Berlin, Tyskland (2011-2012) og musikkhøyskolen i Lübeck (2016-2019)

  • Siden 2019 harpelærer ved Stavanger kulturskole og online

 

År med erfaring - Tjue

Musikksjangre - Hovedsakelig klassisk, men også folk, improvisering og jazz.

Type harpe - Pedal og klaffeharpe

 

Språk

Snakker Nederlandsk, tysk, engelsk og portugisisk flytende. Basiskunnskaper i norsk og spansk.

bottom of page